2008. május 11., vasárnap

Férfi életerő és aktivitás

GYÓGYHATÁSÚ KENCEFICÉK

E készítmények azért egyedülállóak, mert káros vegyi anyagoktól mentesek és mind tartalmaznak a Holt tengerből nyert értékes bio- és ásványi anyagokat.

Dr Nona találmányának alapja egy bioorganikus ásványi kompex röviden BOMC.
Ez élő-összetevő, ami tartalmaz ősbaktériumot is, és minden készítményben jelen van, holt tengeri ásványok, ökológiailag tiszta éterikus olajok és gyógynövénykivonatok kombinációjaként.

Az ősbaktérium (Archaebacteria) képes a sejtek helyes működését elérni, a kóros működéseket pedig megszüntetni.

Az archaebaktérium a Föld legöregebb sejtje, ebből keletkeztek a többsejtű szervezetetek.
E picinyke élőlény, változatlan állapotban hordozza magában az egészséges működés információit az élet keletkezése óta.

Arcszesz borotválkozás után – az életerő és aktivitás növelője


100 ml

A Dr. Nona a férfiakra is gondolva finom, - férfias kellemes illatú, gyógyerővel gazdagon felruházott - borotválkozás utáni arcszeszt fejlesztett ki, ami növeli az életerőt, emeli a szervezet tónusát és aktivál egész nap. A készítmény tartalmaz bioorganikus ásványi komplexumot (BOMC-ot) is.

Tengeri szellő és növényaroma, izgató férfi illat. Frissít, nyugtat, vitalizál és nem szárít. Fertőtlenítő hatással van a bőrre borotválkozás után. Felhívja a hölgyek figyelmét arra, hogy egy igazi férfi közeleg, aki tudja mit akar, és aki kellemes társnak bizonyul.

Dr Nonának, férjével 7 közös gyermeke van, és sikeres emberek az élet minden területén. A szerelem fenntartása nagyon értékes! Stabilitást, biztonságot és nagy erőt ad, az élet viharaiban. Nekik sikerült, bár nagyon küzdelmes és nehéz életutat járnak.

Lord - friss, férfias, hűsítő illattal kapható.

- tmy -

Nincsenek megjegyzések: